Γεια σας! Ονομάζομαι Αμαλία Ζουμπουλάκη και είμαι η επιστημονική υπεύθυνη του γραφείου e-epimeleia.gr

ΟΙ ΣΠΟΥΔΕΣ ΜΟΥ

Σπούδασα Ελληνική Φιλολογία στο Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης και κατόπιν ολοκλήρωσα το μεταπτυχιακό μου στην Υπολογιστική Γλωσσολογία του Τμήματος Γλώσσας και Γλωσσολογίας του Πανεπιστημίου Essex, στην Αγγλία.

Αγαπούσα ανέκαθεν το διάβασμα, το άρωμα που ανέδιδε το φρεσκοτυπωμένο βιβλίο, τις λέξεις πίσω από τις λέξεις, οπότε η πορεία μου ήταν λίγο πολύ προδιαγεγραμμένη. Επέστρεψα στην Αθήνα και παρακολούθησα το Εργαστήριο Επιμέλειας και Διόρθωσης Κειμένων από τις Εκδόσεις Μεταίχμιο, διάρκειας 6 μηνών.

ΟΙ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΕΣ ΜΟΥ

Εργάστηκα, συνεργάστηκα και εξακολουθώ να συνεργάζομαι με πολλούς εκδοτικούς οίκους (Εκδόσεις Ίσις, Εκδόσεις Βιβλιοσκόπιο, Χαρλένικ Εκδοτική, Εκδόσεις Μεταίχμιο, Εκδόσεις Μίνωας, Ειδικές Εκδόσεις 4π, Εκδόσεις Πλατύπους, κ.ά.) και μεταφραστικά γραφεία εντός και εκτός Κρήτης.

ΤΟΜΕΙΣ ΕΙΔΙΚΕΥΣΗΣ

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ & ΔΙΟΡΘΩΣΗ

I) Επιστημονικών κειμένων
II) Λογοτεχνικών κειμένων
III) Τουριστικών κειμένων

ΣΥΓΓΡΑΦΗ

I) Επαγγελματικών κειμένων
II) Διαφημιστικών κειμένων
III) Τουριστικών κειμένων


ΝΕΕΣ ΔΕΞΙΟΤΗΤΕΣ

Εξελίσσομαι διαρκώς, επιμορφώνομαι αδιαλείπτως και αγκαλιάζω όλες τις νέες ευκαιρίες που παρουσιάζονται στον δρόμο μου. Συνεργάζομαι με εταιρείες πληροφορικής, παρακολουθώ σεμινάρια για τη χρήση SEO και συνεχίζω να κατακτώ νέες δεξιότητες ακολουθώντας τη ροή των επαγγελματικών απαιτήσεων.

ΤΟ ΟΡΑΜΑ ΜΟΥ

Πλέον, έχοντας καταπιαστεί με πολλά, ετερόκλητα και απαιτητικά κείμενα και έχοντας αποκομίσει πλούσια εμπειρία στον τομέα της συγγραφής, της επιμέλειας και της διόρθωσης κειμένων, αποφάσισα να ιδρύσω το γραφείο e-epimeleia.gr, με σκοπό εγώ και οι εξίσου έμπειροι συνεργάτες μου να προσφέρουμε στο κοινό εξειδικευμένες, εξατομικευμένες και υψηλού επιπέδου γλωσσικές υπηρεσίες, προάγοντας τη σωστή χρήση της γλώσσας, τη δημιουργία κειμένων υψηλών απαιτήσεων και εντέλει τον πολιτισμό.