Υπηρεσίες

1

Συγγραφή κειμένου

Συγγραφή – η δημιουργική παραγωγή γραπτού έργου.

Δημιουργούμε ποιοτικό, πρωτότυπο και ελκυστικό περιεχόμενο για την προβολή της εταιρικής σας ταυτότητας. Διηγούμαστε με ξεχωριστό τρόπο την ιστορία σας για εσάς. Γράφουμε κείμενα υψηλού επιπέδου που ανταποκρίνονται στις δικές σας ανάγκες και στις ανάγκες των πελατών σας, που προάγουν ένα δυνατό και αξιόπιστο προφίλ, που επικοινωνούν τις αξίες και το όραμά σας. #contentwriting #creativewriting

2

Επιμέλεια κειμένου

Επιμέλεια – η διαδικασία κατά την οποία ένα κείμενο ελέγχεται εξονυχιστικά με σκοπό να εντοπιστούν και διορθωθούν λάθη όπως η ορθότητα και η ακρίβεια της γλώσσας, η συντακτική δομή, η ροή, το ύφος και γενικά η αναγνωσιμότητά του.

Επιμελούμαστε, αξιολογούμε και δημιουργούμε υψηλού επιπέδου κείμενα, με αλλαγές, προσθήκες, αφαιρέσεις ή άλλες διορθώσεις, προκειμένου το γραπτό σας να «συμμορφωθεί» στους γλωσσικούς κανόνες, να μεταδώσει με ακρίβεια το μήνυμά σας και να ανταποκριθεί στις ανάγκες του κοινού για το οποίο προορίζεται. #textediting

3

Διόρθωση κειμένου

Διόρθωση – η διαδικασία κατά την οποία ένα κείμενο ελέγχεται σε τελικό στάδιο με σκοπό να εντοπιστούν και να διορθωθούν γραμματικά και ορθογραφικά λάθη, λάθη που σχετίζονται με την ομοιομορφία του κειμένου (επαναλήψεις, πεζά, κεφαλαία) καθώς και λάθη στα σημεία στίξης.

Διορθώνουμε σε τελικό στάδιο τα κείμενά σας με σκοπό να διασφαλίσουμε τη συνολική αρτιότητα, την ομοιογένεια, να βάλουμε την τελική πινελιά και να εγγυηθούμε την αψεγάδιαστη εικόνα τους. #textproofreading

Επαγγελματική συγγραφή περιεχομένου

Η επαγγελματική συγγραφή περιεχομένου για την ιστοσελίδα σας, για την περιγραφή των προϊόντων σας ή για το προσωπικό προφίλ σας είναι πλέον μία απαραίτητη ενέργεια για την εξωστρέφεια της επιχείρησής σας, την προβολή των υπηρεσιών σας και της εταιρικής σας ταυτότητας και εντέλει για τη δημιουργία ενός αξιόπιστου προφίλ.

Εμείς συλλέγουμε όλες τις πληροφορίες που μας δίνετε, τις καταγράφουμε, τις εμπλουτίζουμε, χρησιμοποιούμε όλες τις σύγχρονες τεχνικές για τη βελτιστοποίηση του περιεχομένου (SEO), επιμελούμαστε και διορθώνουμε τα κείμενα και σας παραδίδουμε ένα άρτιο και μοναδικό αποτέλεσμα, προσαρμοσμένο αποκλειστικά στις δικές σας ανάγκες.

Τα πλεονεκτήματα της επαγγελματικής συγγραφής περιεχομένου

  • Δημιουργούμε κείμενα ιδιαίτερης αισθητικής αξίας που ξεχωρίζουν για την ποιότητα του περιεχομένου τους.
  • Προβάλλουμε με μοναδικό τρόπο τα προϊόντα και τις υπηρεσίες σας.
  • Βελτιστοποιούμε το περιεχόμενο της ιστοσελίδας σας μέσα από την καταγραφή των αναγκών σας, την έρευνα και τη χρήση κατάλληλων λέξεων-κλειδιών.

Στόχος μας είναι η ανάδειξη της ιστοσελίδας σας, η άριστη παρουσίασή της και η δημιουργία σχέσεων εμπιστοσύνης με τους πελάτες σας.

Επιμέλεια ή διόρθωση;
Tι να επιλέξω;

Η επιμέλεια και η διόρθωση είναι δύο στάδια διακριτά, όμως εξίσου απαραίτητα, όπου συνήθως το ένα διαδέχεται το άλλο. Η επιμέλεια είναι το πρώτο στάδιο και η διόρθωση το δεύτερο.

Εάν θεωρείτε ότι δεν είστε ικανοποιημένοι από τη συνολική εικόνα του γραπτού σας ή αν πιστεύετε ότι τα κείμενά σας επιδέχονται αρκετές διορθώσεις, τότε σας προτείνουμε να επιλέξετε την επιμέλεια του κειμένου σας.

Εάν όμως είστε ικανοποιημένοι από την ποιότητα του γραπτού σας και επιθυμείτε μόνο ορθογραφικό έλεγχο, έλεγχο στα σημεία στίξης και συνολική μορφοποίηση του κειμένου σας, τότε σας προτείνουμε να επιλέξετε τη διόρθωση.

Γιατί να επιμεληθώ και να διορθώσω το κείμενό μου

Πώς θα σας φαινόταν εάν διαβάζατε ένα λογοτεχνικό βιβλίο ή ένα επιστημονικό ανάγνωσμα που ήταν ακατανόητο, γεμάτο με ανακρίβειες, ορθογραφικά λάθη και παραλείψεις;

Τι θα σκεφτόσασταν για την ποιότητα των υπηρεσιών που προσφέρει κάποια εταιρεία με την οποία σκοπεύετε να συνεργαστείτε αν βλέπατε ότι τα κείμενα της ιστοσελίδας της έχουν λάθη, παραλείψεις, ή, ακόμα χειρότερα, δεν καταλαβαίνατε τι διαβάζετε;

Πόσες φορές δεν έχετε διαβάσει εγχειρίδια, διαφημιστικούς καταλόγους και κείμενα που έχουν ως τελικό αποδέκτη εσάς, και είναι ακατανόητα και ανορθόγραφα;

Το επίπεδο της γλώσσας που χρησιμοποιούμε αντιπροσωπεύει το επίπεδο των υπηρεσιών μας!

Όταν λοιπόν αισθάνεστε ότι δεν μπορείτε να μεταδώσετε το μήνυμα που επιθυμείτε, είτε επειδή αμφισβητείτε τις γλωσσικές σας ικανότητες, είτε επειδή η αξιολόγηση των κειμένων δεν ανήκει στον τομέα σας ή απλώς επειδή δεν έχετε τον χρόνο να ασχοληθείτε, τότε σας προτρέπουμε να εμπιστευθείτε τις εξειδικευμένες υπηρεσίες της επιμέλειας και της διόρθωσης των κειμένων σας για την άψογη παρουσίαση των γραπτών σας και, εν τέλει, της προβολής της εικόνας σας.

Σε κάθε περίπτωση, σας ενθαρρύνουμε να επικοινωνήσετε μαζί μας κι εμείς θα σας προτείνουμε την καλύτερη και πιο ολοκληρωμένη λύση για το έργο σας.